Quad Core android TV-boks

Quad Core Android TV-boks Amlogic S905W UHD 4K Quad Core Android TV-boks-M18 M18 Quad Core Android TV-boksen har et stort bibliotek med streaming-applikasjoner. Med full tilgang til Google Play og ulike tilpasningsalternativer, er M18 Quad Core Android TV-boksen en av de beste Android TV-boksene ...
Chat nå

Produktdetaljer

Quad Core Android TV-boks Amlogic S905W UHD 4K

image001.jpg

01.jpg

Quad Core Android TV Box-M18

02.jpg


M18 Quad Core Android TV-boksen har et stort bibliotek med streaming-applikasjoner. Med full tilgang til Google Play og ulike tilpasningsalternativer, er M18 Quad Core Android TV-boksen en av de beste Android TV-boksene i året. Jeg elsker bare den generelle kvaliteten på enheten, i tillegg til de sterke streamingegenskapene.


En god ting om M18 Quad Core Android TV-boksen er at den vil koble til TVen din via en HDMI-port. Når du er tilkoblet, er det enkelt å sette opp enheten. Etter at du har konfigurert, kan du streame ubegrenset innhold uten problemer.


Når du kobler din M18 Quad Core Android TV-boks til din TV, får du tilgang til ubegrenset innhold fra ABC, CBS, PBS, Sling TV, NBC News og mange andre kanaler. Bortsett fra å se på TV-programmer og filmer, kan du også spille spill med denne enheten. Selv om noen av disse tjenestene kan ha betalt abonnement.


03.jpg


04.jpg


Funksjoner av M18 Quad Core Android TV Box

05.jpg


  • Android 7.1 Operasjonssystem

  • Stream 4K UHD og 1080p HD-videoer på TVen din fra internett

  • Enkel å koble til TV ved hjelp av HDMI-porten

  • Se favorittprogrammer og filmer uten satellitt eller kabel-TV

  • Last ned apper og spill fra Google Play

  • Fungerer med alle populære streaming-apper som YouTube, Hulu og Netfl


Parameter

Maskinvare Konfigurasjon

prosessor

Amlogic S905W 64bits Quad-Core Cortex-A53@1.5GHz

GPU

Penta-kjernen ARM® Mali ™ -450

RAM

1G / 2G (DDR: 16 bit / 32 bit)

rom

8G / 16G

WIFI

Wi-Fi 802.11 b / g / n

Minnekort

Støtte TF-kort, opptil 128 GB

HDMI

HDMI 2.0

OTG

JA

VERT

USB 2.0

Operativsystem

Android 7.1

Video utgang

HDMI, AV

Lydutgang

SPDIF

blåtann

Valgfri

Produktfunksjon

montering

Flyttbar lagring

Nettleser

Opera, SkyFile, Dolphin, etc.

Media

Støtte for online video, fjernsyn, filmer, musikk, radio

Kontor

Word, Excel, PowerPoint, PDF, TXT

3D

Innebygd 3D-akselerasjon, kan være den perfekte boksen for å støtte 3D-spill

Lydavspilling

Støtte MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AC3, AMR, DTS, RA, WAV

Videospiller

Format

4Kp60 VP9 Profil 2

H.265 HEVC MP@L5.0 opptil 4Kx2k @ 30fps

H.264 AVC HP@L5.1 opptil 4Kx2k @ 30fps

H.264 MVC opptil 1080P @ 60fps

MPEG-4 ASP @ L5 opptil 1080P @ 60fps (ISO-14496)

WMV / VC-1 SP / MP / AP opptil 1080P @ 60fps

MPEG-2 MP / HL opp til 1080P @ 60fps (ISO-13818)

MPEG-1 MP / HL opptil 1080P @ 60fps (ISO-11172)

Real Video 8/9/10 opp til 1080P

WebM opp til VGA

Flerspråklig og flereformat undertittel video støtte
MJPEG og JPEG ubegrenset pikseloppløsning dekoding (ISO / IEC-10918)

støtter JPEG thumited, skalering, rotasjon og overgangseffekter

Filformat

Støtter * .mkv, * .wmv, *. Mpg, *. Mpeg, *. Dat, *. Avi, *. Mov, *. Iso, *. Mp4, * .rm og * .jpg filformater

DLNA

JA

Språkstøtte

Innebygd 33 språk

Pakkedetaljer

Pakkestørrelse

Enhet: 9,3 * 9,3 * 1,9cm Gavekasse: 18,3 * 11,3 * 7,5cm
Kartongboks: 48 * 38,5 * 37,8cm / 38,5 * 37,3 * 25,3cm (40 / 20pcs)

Vekt

425g / gaveboks (kun enhet: 150g)

Pakkeinnhold

1 * TV-boksenhet

1 * IR fjernkontroll
1 * Adapter
1 * HDMI-kabel
1 * Brukerhåndbok


HVIS DU ER NYE Å STREAMING ENHETER OG TV-BOKSER, DER ER DET STEDET Å STARTE.

Terminologien kan virke forvirrende, men ikke bekymre deg. Jeg er her for å veilede deg gjennom noen av grunnleggende. Målet mitt er å gjøre dette til et godt utgangspunkt for alle som ønsker å lære mer.

Hva er en Android TV-boks?


06.jpg


En Android TV-boks er ganske enkelt en TV-boks som kjører Android-operativsystemet. Dette er det samme operativsystemet som det som kjører på smarttelefonen, nettbrettet og millioner av andre enheter over hele verden. Operativsystemet er vanligvis Android 5.0, Android 6.0 og Android 7.1 (M18 Android TV Box). Hvis du vet hvordan du bruker nettbrettet eller smarttelefonen, kan du enkelt kjøre de fleste (hvis ikke alle) appene i en Android TV-boks.


Hva er forskjellen mellom en Android-boks og en Roku eller Apple TV?

En TV-boks ligner en Roku eller en Apple TV, akkurat som en MP3-spiller ligner en iPod. Jeg vil fortelle deg hvordan du kan bestemme hva som passer for deg, men la oss få terminologi ut av veien først.

Du har sikkert hørt mye forskjellig terminologi som kastes rundt forskjellige steder, fora og Facebook-grupper: Streaming media enhet, TV-boks, IPTV-boks, set-top-bokser, media streamer, HTPC, Kodi-boks og min personlige favoritt Android TV eske. De er alle i utgangspunktet den samme typen enhet - noe som får innhold fra hjemmenettverket eller Internett til fjernsynet.

Hvorfor så mange forskjellige navn?

Når du ser på dette bildet, hva kaller du det?


07.jpg


Hint ... det er sannsynligvis avhengig av hvor du er fra.

I Nord-Amerika kalles disse enhetene vanligvis Streaming-enheter eller Streaming Media-spillere. Noen ganger kalles de feilaktig Roku-bokser, selv om de kan bli laget av Amazon, Apple eller en av de mange andre produsentene jeg dekker på dette nettstedet. La meg gi deg et eksempel på noe lignende. Avhengig av hvilken del av landet du er i, kaller du den sukkerholdige, karbonerte drikken Pop, Soda eller Coke (selv når det ikke er cola). Så, med mindre det er faktisk en Roku som du snakker om, vær så snill å ikke kalle det en Roku-boks. Det kan skape forvirring for deg og personen du snakker med.


I Europa kalles de vanligvis Kodi-bokser på grunn av populariteten til å installere Kodi og noen av de streaming-tilleggene som er tilgjengelige. De kan også bli kalt IPTV-bokser fordi det er mye lettere å finne en Internett-protokoll-TV (IPTV) på den siden av Atlanterhavet enn her i USA. For å si det enkelt, er IPTV en måte å få live-tv over Internett.

Hvis du er i Asia, så er sjansen du har hørt de som heter TV-bokser. Personlig foretrekker jeg å ringe dem TV-bokser. Det er et mer generisk begrep, sikkert, men enheten kan gjøre så mange ting som det bare gir mer mening.


En siste ting. Du kan også se begrepet mini-PC. TV-bokser kan sikkert betraktes som en mini-PC, men jeg tror det knytter dem til en kategori som de ikke helt hører inn i. En mini-PC kan også inkludere alle små datamaskiner som en Intel NUC (Next Unit of Computing ). De kan vanligvis gjøre alt som stasjonær PC eller bærbar PC kan gjøre. Noen TV-bokser kan erstatte skrivebordet ditt, men de er unntaket, i stedet for regelen.


Hva gjør det til en Android TV-boks?

08.jpg


OK, så den generiske betegnelsen er den vi skal bruke, ikke bare i denne artikkelen, men i hele dette nettstedet som helhet. Så hva gjør det til en Android-boks?

Ulike selskaper kan skape forskjellige skinn eller skyttere for å gi det et tilpasset utseende. Vanligvis prøver de å gjøre det enklere å bruke fra stua sofaen, eller det ser mer ut som Netflix, noe som gir mening. Netflix er en av verdens mest populære streamingtjenester, så etterligning av grensesnittet gjør det lettere for nye brukere å gjøre seg kjent med sin nye TV-boks.


09.jpg


Det er en viktig ting å huske her, skjønt:

Det er en stor forskjell mellom ANDROID TV og en ANDROID TV-boks.

Vent ... hva?

Følg med, fordi her kan det bli litt forvirrende.


Android TV vs TV-boks


10.jpg


På I / O-konferansen i 2014 lanserte Google Android TV. Det er et system som organiserer innholdet ditt i én plattform for enkel organisering og søking - inkludert Googles egen stemmesøkfunksjonalitet. Du kan finne ut alt om den offisielle Android TV-en her.


Hvis det høres kjent, burde det.

Android TV er Googles forsøk på å kjøre media hub. Vi har sett lignende innsats gjennom årene fra Microsoft (Xbox), Sony (PlayStation og Blu-ray-spillere), Roku, Amazon, Apple, og listen fortsetter og fortsetter. Android TV er det andre forsøket fra Google i dette rommet fra Google - det tredje hvis du teller Chromecast. Google TV, som var deres første forsøk på å herske i stuen din, men aldri virkelig fanget på.


Forskjellen mellom Android TV og en Android TV-boks ligger i selve operativsystemet. Android TV er en spesiell versjon av kjernen Android OS. Android TV kan ikke kjøre alle apper, i alle fall ikke uten å rote enheten. Men de appene som den kan kjøre er spesielt designet for å bli kjørt på fjernsynet ditt i stedet for en berøringsskjerm.


Hvordan installere Android TV Box?

11.jpg


M18 Quad Core Android TV-boksen er veldig enkel å installere. Den leveres med en komplett bruksanvisning som er lett å forstå. Du trenger ikke engang denne håndboken for å installere TV-boksen, siden du bare trenger å klikke et par ganger her og der for å starte streaming med den. Du vil elske bildet og fargekvaliteten. Du vil aldri ha bufferproblemer så det er verdt hver krone. Definitivt en av mine favoritt Android TV-bokser i markedet.


Hva er IPTV (Internet Protocol TV)?

12.jpg


IPTV er i hovedsak levering av medieinnhold, videoer eller live-tv over et IP-nettverk. Dette kan enten bruke det offentlige internett eller et lokalt lokalnettverk (WAN). En IPTV-tjeneste kan leveres til en IP-aktivert TV, mobiltelefon, nettbrett, bærbar PC eller PC og kan enkelt innlemmes i en video on demand-løsning.


IPTV brukes ofte av bedrifter og organisasjoner til å levere TV til venterom, mottak og fellesrom (ofte integrert med digital signagefunksjoner). IPTV er også en populær løsning for levering av fjernsynstjenester innenfor et hotell, sykehus eller boligområde.

Her er noen andre nyttige beskrivelser;


Internett-protokoll-fjernsyn (IPTV) er et system hvor tv-tjenester leveres via internettprotokollpakken via et pakkekoblet nettverk, for eksempel et LAN eller internett, i stedet for å bli levert via tradisjonelle terrestriske satellittsignaler og kabel-TV-formater.


Typer av IPTV-tjenester

Bortsett fra å overføre klassiske TV-kanaler, er også følgende interaktive tjenester levert av IPTV:

1) Video på forespørsel: Individuell levering av videoinnhold til en abonnent. Det lar brukerne se på hvilken som helst film fra VoD-serverens mediebibliotek.

2) I nærheten av video på forespørsel: Det er en betal-per-visning-videotjeneste beregnet på flere brukere som abonnerer på nVoD-tjenesten. Innholdsfortegnelsen for innhold sendes på forhånd, og abonnenter kan se på timeplanen og se innhold i henhold til deres interesse.

3) Tidsskiftet TV: Tidsskiftet TV lar abonnenter se direkteutsendelser senere, slik at de kan avspille og gjenoppta etter deres bekvemmelighet. Tilbakespolingsalternativet er også tilgjengelig for TV-programmer

4) TV på forespørsel (TVoD): Valgte TV-kanaler registreres, slik at de kan ses når det er praktisk.

5) Live Television: med eller uten interaktivitet lagt til TV-programmer som nå sendes.


Nåværende tilstand og fremtid for IPTV

IPTV har vært på en kontinuerlig vekstbane de siste årene. Totalt antall verdensomspennende IPTV-abonnenter har nå bestått 130 millioner mark. Nettotilskuddene på seks millioner abonnenter er de høyeste i de siste 24 månedene til slutten av 2015. De ble økt i stor grad av de vanlige mistenkte som Kina, der 3,7 millioner nye IPTV-abonnenter ble registrert i 4. kvartal 2015.

Hvordan kjenne Kanalliste og VOD-liste?

Ta kontakt med vår kundeservice for å få detaljert kanalliste.


Land

Antall TV-programmer

afghanske

20

afrikansk

55

Arabisk

346

Azerbajian

15

Belgia

16

Brasil

268

Bulgaria

50

Danmark

16

Engelsk

88

Espana

69

Finland

8

Frankrike

100

Tyskland

79

Holland

59

India

64

Italia

54

kurdisk

87

Latin-Amerika

116

Mexico

38

Norge

26

Persian

64

Polen

66

Portugal

47

Romania

49

Russland

211

Serbia

19

Sverige

77

Switherland

45

Tyrkia

139

Ukraina

33

USA

59

Sport HD

28

Sport SD

14

Kids

24

Multi Choice

7

Min HD

20

Nyheter

29

Platinium HD

29

Popcorn

30

SATIP

27

VOD

2353


FAQ

1. Hva er MOQ? Kan jeg kjøpe prøver å teste?

Hvis du trenger tilpassede android TV-bokser, så vil den ha MOQ. Men for våre vanlige modeller er noe beløp ok. Prøver er tilgjengelige.

2. Fungerer adapteren for android TV-boksen for vårt land?

US / UK / EU / AU Standard Plug er valgfri, vær oppmerksom på det når du legger inn bestillingen.

3. Hvordan kan jeg nyte garantien?

For Android TV-boksen er garantien 12 måneder. Hvis TV-boksen har kvalitetsproblem på vår side, sender vi deg nye bokser som skal erstattes. Vi kan også gi deg 1% til 3% reservedeler når du bestiller bestillingen. Så det vil være enkelt for deg å erstatte hvis det er noen problemer.

4. Støtter din Quad Core Android TV-boks IPTV?

Ja, alle våre Android-TV-bokser støtter IPTV.

Takk for ditt besøk, hvis du har noen spørsmål, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.

E-post: lionstariptv@foxmail.com

Skype: LIVE: lionstariptv

Forespørsel