USB HUB FAQ

- Aug 29, 2018-

Langsommere

Under Vista-operativsystemet, koble til USB-huben (med 4 porter) og U-disken, spør datamaskinen om å øke hastigheten, kan du øke hastigheten?

USB-Hub er bare et verktøy for å utvide USB-grensesnittet. For å si det helt, er det bare et grensesnittutvidelsesverktøy. Faktisk gjør bruk av USB-Hub bare det mulig å redusere hastigheten på USB-enheter, og det er helt umulig å få raskere. Den beste måten er å koble USB-enheten direkte til USB-porten på datamaskinen din i stedet for via USB-Hub. Spesielt er den mobile harddisken absolutt ikke for å være lett å bruke USB-huben til å koble til, noe som til og med vil skade livet på mobilharddisken din.

Du trenger ikke å være oppmerksom på denne spørringen, fordi det er svært sannsynlig at USB-hub ikke er drevet nok til å forårsake denne spørringen. Selv om du bytter de andre kontaktene, virker det ikke bedre. I tillegg trenger ikke USB-Hub å koble til mobil harddisken. Noen USB-hubber som kameraet er mer egnet. Ikke koble til for mange enheter på USB-hub, det er best å koble deg direkte til datamaskinen.