Microsoft Relaterte nyheter

- Aug 29, 2018-

Microsoft lanserte Windows Media Player 10 beta

Microsoft lanserte en teknisk betaversjon av den nyeste mediespillerprogramvaren Windows Media Player10, som i tillegg til muligheten for å spille av lyd og video på en personlig datamaskin, gjør det mulig for online musikkbutikker å selge musikk på nettet.

Programvaren er også tilgjengelig på mange bærbare mediaavspillingsenheter som kjører Microsofts Portable Media Center-programvare.

Den mest slående nye funksjonen er at selve programvaren direkte kan levere audiovisuelle verk distribuert av ulike leverandører. Dette er klart svaret Microsoft har gjort til iTunes Music Store, som har vært en stor suksess for sin konkurrent Apple. Konkurrenter av Windows Media Player-programvaren inkluderer også RealNetworks 'RealPlayer.

Microsoft understreket i uttalelsen: Vi eksperimenterer med et nytt konsept kalt "Digital Media Large Mall", som gir brukere et stort antall online musikk butikker og videotjenester som spiller med oss. Programvare for sømløst samarbeid.

Microsoft sa at den nye Windows Media Player også er egnet for registreringsbaserte musikk tjenester. På et nettsted som gir en slik tjeneste, kan brukeren laste ned og lytte til sangen etter å ha registrert avgiften, i stedet for å betale et gebyr for hver neste sang.