IPTV Hovedfunksjoner

- Aug 29, 2018-

IPTV er en infrastruktur som benytter et bredbåndskabel-fjernsynsnettverk, med hjemme-tv som hovedterminalapparat, og tilbyr en rekke digitale medietjenester, inkludert fjernsynsprogrammer via Internet Protocol. Funksjoner er vist i:

1) Brukere kan få digitale medietjenester av høy kvalitet (nær DVD-nivå).

2) Brukere kan ha et bredt spekter av frihetsgrader til å velge videoprogrammer fra ulike nettsteder på bredbånds IP-nettverket.

3) Oppnå betydelig samhandling mellom medieleverandører og mediekunder. Avspillingsplattformen vedtatt av IPTV vil være en typisk representant for en ny generasjon av digitale digitale terminaler. Den kan konfigurere flere multimediatjenestefunksjoner i henhold til brukerens valg, inkludert digitale TV-programmer, visuelle IP-telefoner, DVD / VCD-avspilling, Internett-turer og e-post. Og en rekke online informasjon rådgivning, underholdning, utdanning og forretningsfunksjoner.

4) Gir et stort fremvoksende marked for nettverksutviklere og programleverandører. For tiden utvikler Kinas kommunikasjonsindustri seg raskt, og brukerne krever stadig mer informasjonstjenester, spesielt bredbånds videoinformasjon. Det kan sies at Kina i utgangspunktet har de tekniske forholdene og markedsforholdene for kraftig utvikling av IPTV.

Generelt sett har IPTV og digital TV likheter og forskjeller. Tekniske eksperter fra Fiberhome Networks forklarte likhetene og forskjellene mellom de to aspektene.