Du bør være forsiktig når du kjøper en hjemmeprojektor i 2019!

- Mar 30, 2019-

Med gradvis forbedring av folks liv er ikke jakten begrenset til boligen, ikke bare til penger, men folks forfølgelse begynner å utvikle seg på det åndelige nivået og sinnet.

Fra de forskjellige elementene i livet kan gjenspeiles, spesielt for familielivet, i ønsket om å lage et hjemmestue-teater, nå har bruken av projektorer for å erstatte det tradisjonelle TV-apparatet for å transformere familiens stue film og TV-underholdning gradvis blitt konsensus.

Ultra Mini Projector (1)

Velg først lumen som passer til hjemmet


Den viktigste faktoren til projektoren er nivået på lumen. Selv om dusinvis av lumen ikke er praktisk, desto bedre er husholdningen, jo høyere lumen. Fordi det innendørs innendørsvolumet er begrenset, har kontrasten mellom den brytbare lysstyrken og fargeforskjellen som det menneskelige øyet blir utsatt for, visse regler.

Overdreven bruk av lys og kromatisk avvik i hjemmeprojektorer kan redusere følsomheten til det menneskelige øyet i stor grad, så for mye lysstyrke er ikke en fordel. Generelt, enten det er et soverom eller en stue, er åpningsavstanden i utgangspunktet 3-4 meter, og veggen kan projiseres til en størrelse på omtrent 100-200 tommer. Med disse dataene er lumen mellom 1000-1500. Trekker du gardinene på dagtid og slår på de små lysene om natten, lyset er mykt, fargeforskjellen er myk, og den varme følelsen er hovedtemaet for hjemmekinoen. Lumenintensiteten til pæren skal være i samsvar med det faktiske volumet og avstanden til rommet.

DLP HD Projector

For det andre, velg en lang levetid på pæren


Mange mennesker er ofte forvirret av den høye lumen og profesjonaliteten i virksomheten, men de ignorerer levetiden til lyspæren. Noen hjemmeprojektorer har en levetid på bare noen få tusen timer, og prisen på en lampe varierer fra noen hundre til tusen dollar, og det er tungvint å kjøpe en ekte matchende lampe og erstatte den.

Det er testet, lampens levetid er mer enn 20.000 timer, den konvensjonelle bruken kan nå 20 år, kan sies å være livslang levetid, virkelig oppnå ikke tap av materiale, er et valgfritt produkt.

DLP HD Projector

For det tredje, velg en rik og praktisk hjemmeprojektor


Hjemmeprojektor, hovedformålet er å se på TV, filmer, spille spill, koble til datamaskiner osv. Derfor må inngangsterminalen ha minst HDMI, AV, VGA, denne maskinen har fortrinnsvis innebygde høyttalere og utgangen må ha lyd terminaler for eksterne forsterkere og høyttalere. Støtter samtidig fjernkontrolldrift.


Så du vet hvordan du velger en passende projektor til ditt hjem.

Send spørsmålene dine til info@oxfordsz.com hvis du fremdeles er forvirret over hvordan du skal velge hjemmeprojektorer.