Trådløs tastaturteknologi fordeler

- Aug 29, 2018-

Globalt tilgjengelig

Trådløs Bluetooth-spesifikasjon er gratis for bruk av våre verdensomspennende medlemsbedrifter. Produsenter i mange bransjer implementerer aktivt denne teknologien i sine produkter for å redusere bruken av rotete ledninger for sømløs tilkobling, streaming stereo, dataoverføring eller talekommunikasjon. Bluetooth-teknologi opererer i 2,4 GHz-båndet, et industrielt, vitenskapelig, medisinsk (ISM) radiobånd som ikke krever en lisens. Av denne grunn er det ingen gebyr for bruk av Bluetooth-teknologi. Du må imidlertid registrere deg hos mobilleverandøren for å bruke GSM eller CDMA, og du trenger ikke betale ekstra gebyrer for bruk av Bluetooth-teknologi i tillegg til enhetskostnaden.

Utstyrsintervall

Bluetooth-teknologi har blitt brukt i et uovertruffen utvalg av applikasjoner, fra mobiltelefoner til biler til medisinsk utstyr, og brukere av denne teknologien fra forbrukerne til industrielle markeder til bedrifter. Lavt strømforbruk, små volumer og billige silisiumløsninger gjør at Bluetooth-teknologi kan brukes selv i svært små enheter. Sjekk ut listen over produkter som tilbys av medlemmene våre i produktlisten for Bluetooth-produktkatalog og komponentprodukt.

Er enkel å bruke

Bluetooth-teknologi er en øyeblikkelig teknologi som ikke krever en fast infrastruktur og er enkel å installere og sette opp. Du trenger ikke en kabel for tilkobling. Det er enkelt for nye brukere å bruke - bare ha et Bluetooth-merket produkt, sjekk tilgjengelige profiler, og koble til en annen Bluetooth-enhet som bruker samme profil. Den påfølgende PIN-prosessen er så enkel som å jobbe på en minibank. Når du er ute, kan du ta med ditt personlige nettverk (PAN) med deg og til og med koble til andre nettverk.

Globale spesifikasjoner

Trådløs Bluetooth-teknologi er den mest støttede, mest allsidige og sikre trådløse standarden på markedet i dag. En verdensomspennende kvalifikasjonsprosess tester om et medlems produkt oppfyller kriteriene. Siden utgivelsen av Bluetooth-spesifikasjonen i 1999 har mer enn 4000 selskaper blitt medlemmer av Bluetooth Special Interest Group (SIG). Samtidig har antall Bluetooth-produkter på markedet doblet raskt. Antall produkter har doblet seg i fire påfølgende år, og antallet installerte basestasjoner kan nå 500 millioner ved utgangen av 2005.