Hvorfor er DLP projeksjon kan storskjerm fusion?

- Nov 30, 2018-

I feltet kjøpe kunder DLP-projektorer for storskjerm Fusion. I tillegg kjøpe de en LCD-projektor for bruk alene. Kunder sammenligne og si: LCD maskin farge ser bedre. Hvorfor ikke bruke LCD-projektorer integrasjon? hei! hvorfor? hei! Jeg tror mange kunder har Tvilen sådan.

DLP Projection

I projeksjon teknologi bruker DLP reflekterende projeksjon teknologi, mens LCD bruker overføring projeksjon teknologi. Tidligere har ikke en følelse av pixel struktur, bildet er naturlig og digitalt bilde restaurering er fullstendig og korrekt. Selv om sistnevnte har en levende fargereduksjon og høy fargemetning, kan det tiltrekke øynene til brukeren. Imidlertid rutenettet er relativt tunge, og pixel oppbygning projeksjonsskjermen kan ses tydelig.

LCD Projector

Gjøre skjøting fusion, ikke bare den farge reproduksjon graden, men også levetid er også nøkkelen koble.

DLP

LCD projeksjon Fusion, flytende krystall projektoren etter en periode (200 timer) vises graderingsfarge forskjell, ødelegge integriteten til bildet. Etter en tid, generelle fargen på skjermen vises gule og farge avvik er uregelmessig. Tokanals fusion viser at ensfarget mørk gul og én farge er normal gult. Hele bildet er delt i to deler, ødelegge integriteten til bildet.

projector