Hva er det nye av smart projektor?

- Jan 17, 2019-

android 9.0 TV box

Hva er det nye av smart projektor?


For tiden er projektoren ikke lenger en stor boks for å spille PPT lysbilder bare i klasserommet eller i konferanserommet. Det har vært nært knyttet til underholdning, liv, mote og intelligens. Når det gjelder projektoren, er det noe nytt du ikke vet? La oss snakke om dette emnet med alle i dag.

Den tidligste bruken av prosjektøren er å spille PPT for undervisning, konferanser, forelesninger, etc. Disse funksjonene er også mest kjent for alle. La oss fokusere på noen andre funksjoner:


1. Display på samme tid med mobiltelefonen: smarttelefonen er koblet til projektoren via kablet eller trådløst, slik at den lille skjermen på mobiltelefonen synkroniseres på projeksjonsskjermen. Små skjerm sekunder går til stor skjerm. Storskjermspill er morsommere.

2. Se på TV-filmer på nettet: De nåværende smarte projektorer har innebygd Android-system, du kan installere en rekke videosoftware, se på TV på nettet for å se på filmer. Med 100-tommers stor skjerm kan du oppleve teatrets følelse.

3. Karaoke-funksjon: en projektor og et gardin pluss en høyttaler, og last ned en karaoke-app, du kan slå hjemmet ditt til et fantastisk KTV-rom.

4. Bruk som strømbank: De fleste projektorer på markedet har for øyeblikket et USB-grensesnitt, dette grensesnittet har funksjonen til å lade mobiltelefonen. Hvis du er ute, er telefonen ute av kraft, og du bærer en liten bærbar projektor. Den innebygde effekten til projektoren kan fungere som en strømbank.

5. Mediespillerfunksjon: De fleste projektorer har SD-kortspor, vanligvis kan du kopiere sangene, tegnefilmen, videoene og filmene i SD-kortet, bare koble SD-kortet til SD-kortsporet og spille.

6. TV-skjermfunksjon: Du kan også bare koble din smarte TV-boks til projektoren via HDMI-kabelen, og nyt favorittfilmene på storskjermen.

7. Lommelykt-funksjon: Noen smarte projektorer har lommelyktfunksjonen, du kan enkelt bruke den som lommelykt.