Hva er IPTV?

- Nov 01, 2018-

IPTV

IPTV refererer til Internettbasert protokoll-fjernsyn der internett brukes til å levere TV-programmer og videoer som enten er levende eller på forespørsel. IPTV er et system hvor digital fjernsynstjeneste leveres til abonnenten via Internett-protokollteknologi via bredbånds- eller internettforbindelse.

Det er litt forskjellig fra digital video som nås av millioner av brukere på nettsteder eller programmer som YouTube eller Netflix, men det deler ganske mye av den samme allestedsnærværende, gjennomgripende naturen. I motsetning til standard kabel- eller satellittforbindelse kan i flere TV-apparater i IPTV bruke et enkelt abonnement i et hjem.


IPTV er også en tjeneste som kan spille i TV-bokser , Smart TV, Smart Phone, Mac-bok og datamaskiner. Med IPTV-abonnementet kan du se tusenvis live-tv uten kabel og satellitt. Slik som arabiske TV-kanaler , Brasil TV-kanaler , indiske TV-kanaler , spanske TV-kanaler , etc.

IPTV Channels

IPTV gir seerne den ekstra fordelen og bekvemmeligheten til å kunne velge programmet de vil se når og hvor de føler at de ser det bortsett fra å stille inn i noen Live TV-programmer som blir sendt i øyeblikket.

premium channel