TV box kjøp

- Aug 29, 2018-

Oppløsning

Først av alt, la oss starte med oppløsning. Boksen for mainstream TV har 1680 * 1050 og 1920 * 1200 oppløsning, hvilke kan brukes å vite 22-tommen og 24-tommen LCD-skjermer. Hvis du ønsker å oppnå en høyere oppløsning TV effekt, må du velge 19201200 * resolution.

Grensesnitt

Den vanligste er boksen VGA TV fra grensesnittet synspunkt, på output-grensesnitt, og den andre er DVI, som kan unngå signaltap og forbedre bildet klarhet og detaljer ytelsen. Fra input grensesnittet, mest vanlige og felles er AV og S terminaler og VGA-i, og den generelle TV-boksen vil bli utstyrt, men de fleste produsenter bruker S terminalen slå VGA-, noe som vil forårsake signalkonvertering data. Tap, så alle bør velge den standard VGA-i grensesnitt TV-boksen når du velger VGA TV boks. Boksen for avansert TV vil bli utstyrt med farge forskjell terminaler, og mange spillere vil overføre PS3 og Wii spill til den store skjermen gjennom komponentene i boksen TV. Det er imidlertid verdt å merke seg at farge forskjell komponentene i noen TV-bokser støtter bare TVene 480i og 1080i farge forskjell terminaler, og det er fortsatt en viss forskjell i definisjonen.

Programmenyen

I programmet menyfunksjonen, hvis skjermen LCD, ikke Velg en ren CRT-TV-boks. Det er ganske mange TV-bokser rundt 100 yuan i verden, men disse TV-bokser kan bare støtte ren CRT-skjermer. Hvis du tilfeldigvis være en slik skjerm, kan det være et økonomisk valg.