Forskjellen mellom satellitt-TV-set-box og nettverk-TV-set-top-boks

- Apr 26, 2019-

Satellite Receiver


Satellitt-TV-set-top-boksen er hovedsakelig i stand til å konvertere signalet fra den digitale satellitt-TV-en til et lyd- og videosignal av høy kvalitet gjennom set-top-boksen, og deretter overføre signalet til TV-apparatet og spille programmet gjennom spiller av TV-en, slik at brukeren kan se det siste. TV-show.


network tv boxNettverk TV-set-top-boksen inneholder forskjellige applikasjoner, for eksempel Youtube, Netflix, Facebook, IPTV, etc. Du kan se 3D-filmer på nettet og LIVE TV med IPTV-abonnement. Du kan også laste ned din favoritt-apk-programvare for å spille på TV-en, chatte, spille spill, enkel å bruke og billig, veldig godt egnet for interferensområder i satellitt-TV, landlige områder.


Forskjell 1: Nettverksprogram

Satellitt-TV-set-top-boksen kan bare se programmer som sendes av digitale satellitt-TV-signaler, og nettverk-TV-set-top-boksen kan kombinere nettverket med TV-en, og TV-en vil bli en kraftig Android-datamaskin med stor skjerm, som ikke bare har mer innholdsrikt innhold, men har også tilgang til Internett. Spill, aktiviteter er forskjellige.

Forskjell 2: Regionale begrensninger

Satelitt-top-bokser trenger å overføre signaler, så noen avsidesliggende områder med dårlig signal er utsatt for interferens, noe som ikke resulterer i noen programmer. TV-set-top-boksen påvirkes ikke av regionen, så lenge det er et nettverk med en ruter, kan du se programmet uendelig.

Forskjell tre: rutefunksjon

Nett-TV-set-top-boksen kan transformeres til en ruter, som i stor grad kan utvide dekningen til det ubegrensede nettverket. Set-top-bokser med satellitt-TV har ikke en slik funksjon ..

Hvis du fortsatt har spørsmål om satellitt-tv-boksen og nettverks-tv-ruta, er du velkommen til å sende oss en e-post info@oxfordsz.com.