IPTV set-top box vs Smart TV - Det smartere valget?

- Nov 28, 2018-


IPTV set-top box vs Smart TV? En gang i luksus har TV-apparater vært en del av standardutstyret i praktisk talt alle hotellrom for en stund nå. Imidlertid har bare den siste teknologien gjort det mulig for TV-apparater å bli mer enn bare en kostbar underholdningstjeneste for gjestene. Ettersom stadig økende bredbåndsforbindelse på internett gjør internettet til den ledende kanal for TV-innholdsleveranse, tilbyr TV-apparater nå ikke bare et helt nytt nivå av erfaring for gjestene, men også en fantastisk ny mulighet for at hotellene skal nå direkte og kommunisere sine tjenester til sine kunder.


iptv set top box


Det er to måter å utnytte de forbedrede funksjonene til den såkalte Internet Protocol-fjernsynet (eller IPTV) på hotell. Det kan gjøres enten via en separat enhet kalt IPTV set-top-boks (IPTV STB) koblet til TV-apparatet, eller via en såkalt Smart TV, som har IPTV-funksjonalitet allerede innebygd.


iptv set top box


Dette arket viser noen fordeler og ulemper med STB og SMART TV-klientenheter.

Egenskaper Set-Top Box SMART TV
Valg av TV-modeller hvilken som helst tv-modell Begrenset kun til SMART-modeller
Kontroll over operativsystemet full ekstern tilgang Begrenset eller ikke tilgjengelig
Sentralisert støtte fullt støttet Begrenset eller ikke tilgjengelig
Logger og diagnostiske eksternt innsamlet Begrenset eller ikke tilgjengelig
DRM tilgjengelighet populær DRM tilgjengelig, enkel å implementere ny DRM Begrenset til SMART TV-selgerens valg
konvergens Krev flere kabler for å koble STB til TV Mindre kabler, alt-i-en-enhet
Nye funksjoner hvilken som helst tv-modell Begrenset kun til SMART-modeller
4K-støtte full støtte Begrenset eller ikke tilgjengelig
UI-ytelse Uten merkbar forsinkelse Kan vise forsinkelse
Enkel administrasjon Samme styringsverktøy for ulike modeller Hver modell krever en annen tilnærming
Feilfiksing STB-firmware er kontinuerlig oppdatert og enkelt å fikse Egen programvare som er vanskelig å fikse eller oppdatere
Integrasjon med tredjepartsløsninger fullt tilgjengelig Begrenset eller ikke tilgjengelig

IPTV STBer , derimot, klarer å håndtere det utviklende IPTV-feltet mye bedre. Generelt er de ikke bundet til proprietære løsninger i motsetning til Smart TV, og kan derfor tilby et bredere spekter av IPTV-innhold fra starten. Og hvis en bestemt TV-boks blir forældet eller slutter å fungere på grunn av feil, er det mer praktisk og mye billigere å erstatte bare boksen enn å erstatte hele TV-apparatet, slik det ville være tilfelle med Smart TV.

Til tross for fordelene med smarte TVer med integrerte IPTV-løsninger , gjør dedikert IPTV set-top-bokser ikke bare en bedre jobb for å gi IPTV-innhold til brukeren, men også tilby en fremtidssikker fleksibilitet for en pris, ikke eksisterende eller for tiden planlagt Smart TV-kan kamp.


Interessert i å finne ut mer om STB og Smart TV Hospitality TV Solutions?

For å kunne ta en riktig beslutning som Hospitality TV Solution å velge deg, er invitert til å komme i kontakt med LIONSTAR IPTV- konsulent. Begge Hospitality TV Solutions vil bli presentert for deg, og fordeler og ulemper ved begge løsninger vil bli diskutert dypere for å forstå dem fullt ut. Vennligst fyll ut skjemaet eller skriv en epost på lionstariptv@foxmail.com.