Slik ser du arabiske kanaler i USA, Canada, Australia og Sør-Amerika?

- Nov 01, 2018-

IPTV Channels  

Det er ingen tvil om at å se arabiske kanaler er svært viktig for arabiske familier, spesielt i begynnelsen av deres nye liv i vest.

Psykologisk sett, får tilgang til TV-kanaler fra hjemlandet redusert ensomhet og fremmedgjøring, sikrer kontinuerlig underholdning for hele familien, og på toppen av det regnes som et godt verktøy for å undervise og forbedre Midtøsten-arabiske arabiske språk.

Dessverre er det ingen direkte kringkasting av arabiske kanaler via satellitt i USA og Canada for å være utenfor dekningsområdet for arabiske satellitter som Nilesat og Arabsat som vist på kartet nedenfor.

arabic iptv

Heldigvis, ved hjelp av IPTV-teknologi, er det mottakere for arabiske kanaler gjennom enheter som bruker Internett. Disse enhetene kobler seg til en TV og overfører direktesendingen til arabiske kanaler som MBC, Rotana, Bein, etc. Med disse enhetene kan du se de fleste arabiske kanaler i USA, Canada, Australia, Sør-Amerika, Afrika og hvor som helst i verden. IPTV-mottakere tilbyr brukeropplevelse som ligner på den vanlige mottakeren folkene er vant til, med en ekte fjernkontroll og brukervennlige brukergrensesnittmenyer. Disse enhetene kan kjøpes online og i mange tilfeller gjennom lokale agenter i ditt område.

I denne artikkelen bestemte vi oss for å gjennomgå en av de beste mottakere som er tilgjengelige i markedet, som er kjent som LIONSTAR IPTV Box .

LIONSTAR IPTV Box er en av de beste arabiske IPTV-leverandørene i markedet med en relativt rimelig pris. LIONSTAR IPTV Box viser over 400 arabiske kanaler og mer enn 2000 Online Movies via Internett uten månedlig betaling med et årlig abonnement. LIONSTAR IPTV Box er kombinert med premium-kanaler som MBC-kanaler og andre sett med flotte sports-, nyheter-, musikk- og filmkanaler som Bein Sports, MBC Pro Sports, Aljazeera, Al Mayaden, etc. I tillegg inneholder LIONSTAR IPTV Box innebygd, i DVR-funksjonen, som gjør det mulig for kunden å ta opp noen forestillinger til enhver tid og / eller tid.

Arabic iptv box (6)Android Smart TV Box (3)

Med LIONSTAR IPTV Box finner du alt ditt favoritt TV-innhold i høy oppløsning uten forsinkelse eller buffering. Det kan også kobles til Internett via Ethernet-kabel eller Wifi. LIONSTAR IPTV-bokser har et rykte om å tilby utmerket kundeservice også.

Det finnes forskjellige modeller av TV-bokser som kan fungere med LIONSTAR IPTV, lære mer om LIONSTAR IPTV-bokser på www.uhdtvbox.com eller www.iptvboxarab.com .

Kontakt oss for å få en test lionstariptv@foxmail.com .