Hvordan vedlikeholde en set-top-boks?

- Apr 18, 2019-

Hvorfor brukte noen TV-bokser mindre enn ett år

og hadde en rekke problemer?


OXFORD har samlet noen veldig praktiske vedlikeholdsmetoder for alle, i håp om å hjelpe alle.

Siden de fleste TV-boksene ikke har "av / på-knappen", tar vi nå et eksempel på H96 TV Box.

H96 TV Box (4)

  1. Slå av og koble fra strømadapteren. Vanen for mange brukere er å bruke fjernkontrollen til å slå av TV-ruta og TV-en direkte. På dette tidspunktet er boksen og TV-en i standbytilstand, og bruker fremdeles strøm, noe som også er en veldig utrygg praksis. Den riktige måten å gjøre dette på er å slå av TV-strømmen og deretter koble fra TV-boksens adapter.

  2. Unngå å ta ut minnekortet når du bruker TV-boksen. De som har brukt smarte telefoner vet at mange mobiltelefoner ikke støtter "hot plugging", og det samme er tilfelle for TV-bokser. Spesielt når vi ser på den lokale videoen som tar mye minne, vil å trekke ut minnekortet under bruk skade hovedkortet og føre til at systemet krasjer. Den riktige måten er å trekke ut minnekortet etter at videoen ble lansert.

  3. Forsøk å koble TV-boksen med en nettverkskabel. Selv om nettverkskoder som H96 TV-boksen støtter både trådløst og Ethernet-nettverk, er det best å bruke et kablet nettverk for å koble til TV-boksen, noe som sikrer stabiliteten i nettverket og sikrer jevn video.

  4. Ikke plasser TV-boksen ved siden av det høye drevet apparatet. Husholdningsapparater som lyd som har sterk elektromagnetisk forstyrrelse, kan føre til at WIFI på TV-boksen er ustabil eller kan forårsake sprut når du ser på video.

  5. Unngå å koble og trekke ut grensesnittet til TV-boksen ofte. Hyppig innsetting og fjerning kan føre til dårlig kontakt eller skade på grensesnittet, noe som også kan føre til at støv kommer inn og påvirker boksens normale drift.

  6. Garantere et stabilt effektmiljø. For ofte brukte apparater er en stabil spenningsinngang nøkkelen til å opprettholde normal drift. Ustabil spenning kan lett forårsake skader på deler inne i boksen. Generelt er strømforsyningsspenningen til hjemmet 220V, så når du kjøper en boksuttak, er det bedre å bruke en stikkontakt med en stabil spenningsfunksjon for å beskytte den stabile inngangen til boksens strømforsyning.

  7. Ikke plasser TV-boksen i fete, fuktige omgivelser. Langvarig eksponering av elektroniske produkter i fuktige omgivelser kan føre til at metallplaten på hovedkortet ruster og korroderer, påvirker normal bruk av funksjonene og reduserer kassens levetid kraftig.

  8. Ikke dekk gjenstander som papp på TV-boksen eller plasser TV-boksen i et skjult hjørne. En slik plassering er ikke gunstig for den trådløse mottakelsen av TV-boksen, noe som får TV-ruta til å sitte fast når du ser på videoen.


Hvis du har spørsmål under bruk, velkommen til å sende oss en e-post info@oxfordsz.com.