image001(001).jpg


VÅR HISTORIE

"Oxford" ble funnet i 2007, startet med en Smart TV-leverandør, samlet Smart TV i Kina og Midtøsten. Fra 2010 fikk vi flere og flere krav fra våre kunder globalt, så for pålitelig ett vindu som hjelper dem å håndtere alt materiell og produksjoner nødvendig for deres elektroniske produkter montering prosjekter og logistikk.


Vi tilbrakte år tid til å finne og sette opp nettverk med pålitelige kilder av elektronikkprodukter og variert produksjonslinjer i Kina. Disse produksjonslinjer er rundt mediespiller, inkluderer Smart TV, Smart TV boks (IPTV boks), fjernkontroll (luften musen og tastatur), prosjektor, DLP Mini-projektor og PCB-montering. Med disse satt opp gjør det oss å integrere og koordinere materialer og produksjon på en effektiv måte for våre kunder.


Nå, OXFORD International er en av de mest effektive elektroniske forbrukerprodukter montering og elektronisk OEM-tjenesteleverandør i Kina. Stabil vekst og etterspørselen fra kundene, til bedre betjene våre kunder vi konfigurere kundestøttesentre i Nord-Amerika og Midtøsten. Distributørene er globale, som USA, Brasil, Italia, Frankrike, Russland, Dubai, Saudi Arabiske, India, etc.


image003(001).jpg


VÅR MISJON

Med det fullstendige globale forsyning og produksjon nettverket har at OXFORD utviklet som inkludert Smart TV, Android TV boks (IPTV boks), fjernkontroll (luften musen og tastatur), prosjektor, DLP Mini-projektor og andre elektroniske produkter distribusjonskanal. Vår misjon er å integrere alle disse produksjon og administrere dem å bli kundens strategi elektroniske forbrukerprodukter partner som gir effektiv, fleksibel og kvalitet totalløsning til kundens forbrukeren elektronisk produkter Supply Chain.


image005(001).jpg


EFFEKTIVITET, FLEKSIBILITET OG KVALITET

EFFEKTIVITET

Med integrering av variert produksjonslinjer og ressurser kanal gir OXFORD International nå total løsning for kundens elektroniske produkter montering prosjekter. Dette tillater våre kunder å tildele sine ressurs mer effektivt ved å fokusere på deres viktigste og kjernen aktivitet som R&D og markedsføring.


FLEKSIBILITET

Vi sammen med variert produsenter og har en internasjonal logistikk partnerskap nettverk som dekker seks kontinenter. Produksjoner, QC og frakt, gir OXFORD kundene våre en-stop service.


KVALITET

OXFORD International ikke bare har revisor tilsyn produkter linjen på månedlig basis, vi har også QC team oppholdet hos produksjonslinjen hver dag å gjøre sluttkontroll. Alle produkter må passere teammedlem QC før sendt til våre kunder.


image007(001).jpg


"Shenzhen Oxford International Trading Co, Ltd" den har merker

  


            image012.gif